La rapitenca Joanna Pardos signa la docusèrie sobre Alexia Putellas que s'estrena el 30 de novembre

Prime Vídeo emetrà els tres episodis que sobre la millor futbolista del món

Redacció
11 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:05h
Alexia Putellas, protagonista de la docusèrie que dirigix Joanna Pardos.
Alexia Putellas, protagonista de la docusèrie que dirigix Joanna Pardos. | Cedida
La directora rapitenca Joanna Pardos signa amb la seva empremta personal la docusèrie que estrenarà el proper 30 de novembre la plataforma Prime Vídeo sobre la capitana del FC Barcelona i membre de la selecció espanyola Alexia Putellas, la millor futbolista del món, guanyadora de la Pilota d’Or 2022 i una pionera que ha revolucionat este esport. Pardos, que anteriorment ha dirigit treballs com Pioneras, Radio Gaga i Bruixes i que compta en el seu palmarès professional amb dos premis Ondas entre altres guardons, relata en esta ocasió l’espectacular salt del futbol femení a través del relat d’Alexia Putellas en primera persona.

Prime Vídeo ha revelat la data d'estrena, el tràiler i pòster oficial d’esta docusèrie, que té per títol “Alexia: Labor Omnia Vincit”. La docusèrie de tres episodis s'estrenarà el 30 de novembre en exclusiva a Prime Vídeo a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, exceptuant Mèxic i el Brasil.

La fantàstica temporada del Futbol Club Barcelona o la lesió just abans de l'inici de l'Eurocopa seran alguns de les fites que es veuran en la docuserie. Alexia: Labor Omnia Vincit farà una immersió en la faceta més personal de la futbolista. Un accés exclusiu durant l'any en què canvia per complet la seua vida i la de la història del futbol femení.

La sèrie relatarà com, per primera vegada, una dona es convertix en un ídol futbolístic mundial i canvia el rumb del futur d'este esport. A més, la producció compta amb la presència de distingides figures de l'esport internacional com Robert Lewandoski, Xavi Hernández, Camille Abily, Ansu Fati, Mapi León entre altres.

Alexia: Labor Omnia Vincit és una producció de You First Originals, amb la producció executiva de Javier Martínez i Luis Miguel Calvo.