Burger King obrirà el seu primer establiment a les Terres de l'Ebre a l'entrada de Tortosa

El restaurant donarà feina a vint-i-cinc persones i augmenta l'oferta d'hamburgueseries i menjar ràpid al territori

Aguaita.cat
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:12h
La cadena nord-americana Burger King obrirà el seu primer restaurant a les Terres de l'Ebre a Tortosa
La cadena nord-americana Burger King obrirà el seu primer restaurant a les Terres de l'Ebre a Tortosa | Burger King
Segons ha pogut saber en primícia el Setmanari L’EBRE, la cadena de menjar ràpid BurgerKing obrirà, en pocs mesos, un restaurant a Tortosa, el primer de la companyia a les Terresdel'Ebre.

Els terrenys on s'ubicarà el Burger King a la capital del Baix Ebre es troben situats a l'entrada de Tortosa, prop de la C-42, a l'alçada del Mercadona i el Supermercat Aldi.

Es tracta d'una parcel·la de 3.894 metres on es construiran 800 meres quadrats de local, repartits entre el restaurant, zona de terrassa i aparcaments. A la resta de la parcel·la s’hi podrien ubicar altres activitats, més endavant segons ha informat L'Ebre. 

Es calcula la creació de 25 nous llocs de treball amb l'arribada de Burger King a les Terres de l'Ebre.

Una tendència, la dels restaurant Fast Food que arrel.la amb força al territori després que s'anuncies el segon MCDONALD'S de les Terres de l'Ebre a Amposta, i ara este Burger King, competència directa de la companyia a tocar del MCDONALD'S de Tortosa.

Fundada en 1954 a Miami per James McLamore y David R. Edgerton, Burger King és la segona cadena d'hamburgueses més venudes de tot el món.