Josep Maria Sáez relleva Xavier Pallarès com a director de l'IDECE

L'organisme s'incorpora al departament d'Empresa i Treball

Josep Maria Sáez, nou director de l'IDECE
Josep Maria Sáez, nou director de l'IDECE | Cedida
Aguaita.cat
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:00h
JosepMariaSáezPujol és el noudirector de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), en substitució de XavierPallarésPovill. El consell rector de l'organisme ha aprovat el nomenament. Amb la remodelació del Govern des de la sortida de Junts, a més del relleu en el càrrec també s'ha incorporat l'IDECE a un nou departament, ara a Empresa i Treball. Josep Maria Sáez, de Miravet, ha exercit des del 2019 de gerent del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de director del Consorci de Residus de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta. Abans havia sigut primer tinent d'alcalde i regidor de l'Ajuntament de Miravet (2007-2019) i vicepresident i conseller del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre (2011-2019).
Sáez és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i tècnic de l'Agència Catalana de la Joventut, especialitzat en emancipació juvenil. També ha exercit de responsable territorial de l'Escola d'Administració
 
Pública de Catalunya (2009-2010), va fer tasques de suport a la direcció dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació (2007-2009) i va ser investigador de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis locals i autonòmics per a l'Observatori de Govern Local (2006-2007).