La Ràpita consolida les tres flors d’honor atorgades pel moviment Viles Florides

El divendres passat es van lliurar els reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà

La Ràpita és un dels 155 municipis que forma part del moviment Viles Florides
La Ràpita és un dels 155 municipis que forma part del moviment Viles Florides | Ajuntament de la Ràpita
Aguaita.cat
11 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:53h
LaRàpita consolida les tresflorsd’honor atorgades pel movimentVilesFlorides que promou la Confederaciód’HorticulturaOrnamentaldeCatalunya (CHOC). El divendres passat es van lliurar a Tarragona els reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà.

La Ràpita és un dels 155 municipis que forma part d’este moviment. El regidordeMediAmbient, OriolClos, exposa que “continuem treballant dia a dia per mantenir la gran quantitat d’espais verds que hi ha a la Ràpita actualment i, poc a poc, l’objectiu és anar-los incrementant perquè som plenament conscients de la importància que tenen els espais verds per a una societat”. Clos fa un agraïment públic a l’equip de jardineria de la brigada municipal perquè “gràcies al seu treball diari, podem consolidar les tres flors d’honor”.

Per a VilesFlorides, l’enjardinament va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l’estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.