L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dos estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Amb estos dos nous punts, l’Ampolla disposarà de tres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Aguaita.cat
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:33h
Nou punt de recàrrega elèctrica de vehicles a L'Ampolla
Nou punt de recàrrega elèctrica de vehicles a L'Ampolla | Ajuntament de L'Ampolla
L’Ajuntamentdel’Ampolla ha instal·lat dosestacionsderecàrrega de vehicleselèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi. Una de les estacions està ubicada alsaparcaments del carrerBassadelMig, davant de l’edifici de Motonàutica SAMA, a l’entrada principal del municipi, i l’altra es troba al pàrquing de la zonalúdica-esportiva.

La instal·lació, el manteniment i l’explotació d’estes dues estacions va a càrrec de l’empresaCargacochesSL, l’oferta de la qual va ser la guanyadora de la licitació que el consistori va publicar. El contracte té una duradade10anys, prorrogables a un màxim de cinc anys.

En el contracte s’especifica que l’empresa adjudicatària haurà d’abonar cada any a l’Ajuntament de l’Ampolla el 10% de la facturació que obtingui de l’explotació d’aquesta instal·lació.

Amb estos dos nous punts, l’Ampolla disposarà de tresestacions de recàrregadevehicleselèctrics, la tercera està ubicada al portpesquer i és titularitat de PortsdelaGeneralitat.“Aquesta acció posa de relleu un cop més la intenció del govern local d’apostar per un municipi més sostenible”, explica FrancescArasa, alcaldedel’Ampolla.