Amposta, amb l'Espai Kowo, participa en el Coworkfest, el 1r Festival de coworking rural de Catalunya

Els pròxims 22, 23 i 24 de setembre, Amposta acollirà el Coworfest, el primer Festival de Coworking rural de Catalunya

Aguaita.cat
17 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:05h
Espai de treball Kowo, a Amposta
Espai de treball Kowo, a Amposta | Kowo Amposta
Els pròxims 22, 23 i 24 de setembre, Amposta acollirà el Coworfest, el primerFestivaldeCoworkingrural de Catalunya.

Organitzat pel CowocatRural, un projecte que pretén potenciar l'atracció i retenció de talent, la creació d'ocupació i foment de l'activitat econòmica i el teletreball a les zones rurals, compta amb la col·laboració de vint-i-quatre coworkings que han programat de manera simultània més de 50activitatsrepartides per tot el territoricatalà.

El coworking EspaiKowo, que comparteix els ideals del Coworkfest i l'esperit de difondre els valors del coworking en el món rural, serà l'amfitrió del festival a la capital del Montsià. L'EspaiKowo, el FabLab de les Terresdel'Ebre i l'embarcadorfluvial són les ubicacions on es portaran a terme conferències i activitats dirigides a coworkers, emprenedors i a la ciutadania amb inquietuds sobre el món de l'emprenedoria. 

Més de vuit ponents i emprenedors del territori, participaran en diferents xarrades per a reflexionar sobre els reptes, les oportunitats i l'impacte emocional del teletreball, explicar tècniques d'apnea relacionades amb la gestió del temps per a millorar el benestar digital i eficiència personal o conversar, en clau d'humor, sobre el fracassos de l'emprenedoria i el valor de l'aprenentatge dels errors comesos. Trobades participatives on el públic podrà interactuar i compartir les seves experiències amb la resta de persones.

A banda de les conferències, s'han programat activitats per fomentarelnetworking i els reptesdeltreballcol·laboratiu, com una piraguada al riuEbre o el vermutdecloenda del festival amb una foodtruck a la vora del riu, amb la voluntat de crear sinergies entre els assistents de manera distesa i agradable.
Per a participar en les activitats del Coworkfest de l'Espai Kowo cal reservar entrada, les places són limitades:

Dijous, 22 de setembre, Espai Kowo.
Divendres, 23 de setembre, FabLab de les Terres del'Ebre.
Dissabte, 24 de stembre, Embarcador fluvial.  
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Cedida