Les mels de Muria premiades amb quatre medalles als London Honey Awards

Les varietats de mel de romaní, taronger, muntanya i farigola han estat premiades internacionalment per la seua qualitat amb quatre medalles

Les quatre varietats de mel Muria premiades als London Honey Awards
Les quatre varietats de mel Muria premiades als London Honey Awards | Mel Muria
Aguaita.cat
02 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:32h
Quatre varietats de les melsdeMuria han estat premiades per la seua excel·lent qualitat en undelscertàmensmésimportants en el món de l’apicultura a nivell internacional.

D’entre les seves mels, totes produïdes cuidant fins al mínim detall, han estat distingides les mels de romaní, taronger i muntanya amb la medalla d’or, mentre que la mel de farigola ha estat distingida amb la medalla de plata. 

MelMuriareconegudainternacionalment 

Les mels de Muria s’han convertit en tot un referent de qualitat, prova d’això, son les mels que han tornat a triunfar en els LondonHoneyAwards2022, revalidant aquest reconeixement any rere any. En l’edició dels London Honey Awards 2020 també van ser premiades amb la medalla d’or les mels de romaní, taronger i farigola produïdes a les Terresdel’Ebre, dintre de la reserva de la biosfera.

Este any també ha estat premiada amb la medalla d’or la mel de muntanya provinent dels Pirineus, que gràcies a la transhumància que es duu a terme, permet que les abelles passin l’estiu en un lloc més fresc amb una gran diversitat de flors. 

Estos guardons junt amb tots els rebuts anteriorment, representen una gran distinció al treball ben fet i tot un reconeixement a l’excel·lent qualitat dels seus productes.  

L’aposta de melMuria, l’empresacentenaria de les Terresdel’Ebre, per realitzar apicultura sostenible contribuint amb el manteniment de la biodiversitat i la conservació del planeta, va molt més enllà de protegir les abelles. Recentment han substituït els precintes de garantia de plàstic per un material biodegradable, han creat la primera mel d’Europa amb certificació PEFC, provinent de boscos on es fan gestions forestals controlades per afavorir la biodiversitat i també compten amb una instal·lació de plaques fotovoltaiques per utilitzar energia verda a les seves instal·lacions. 

SobreMuria 
 
La família Muria, apicultors des de 1810, es dedica ademés d’extreure, envasar i comercialitzar mel de primera qualitat, a divulgar els seus segles d’experiència amb les abelles a Muria Centred’InterpretacióApícola. Allí es poden veure les instal·lacions i la maquinària amb la que extreuen la mel, fer turisme apícola i sensibilitzar-se sobre la necessitat de cuidar les abelles per evitar-ne la seua extinció. 
 
Durant tots aquests anys, s’ha transmès de generació en generació, la seua visió empresarial basada en els valors i el respecte pel planeta. Muria persegueix promoure la pol·linització, protegir els recursos naturals i garantitzar el menor impacte ambiental.