A la venda clauers, tasses i imants amb el monument franquista de Tortosa

Nova polèmica del Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument Franquista de Tortosa que crea tot un seguit de marxandatge franquista per finançar l'entitat

Aguaita.cat
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 10:44h
Marxandatge del Monument Franquista de Tortosa
Marxandatge del Monument Franquista de Tortosa | Instagram COREMBE
El Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument Franquista a la Batalla de l'Ebre (COREMBE) ha posat a la venda, via Instagram tot un seguit de marxandatge amb el monumentfranquista (clauers, tasses, imants de nevera)...

Amb la venda, pretenen finançar l'entitat.

El fet ha estat la gota que ha fet vessar el got després del polèmic anunci desitjant unes Bones Festes al programa oficial de Festes de la Cinta que comencen demà, dia 1 de setembre. En ell s'anunciava en una plana destacada el monument a tot color i il·luminat com anys enrere.

ElCol·lectiucontraelsSímbolsFranquistesdeTortosa està pensant tirar endavant una denúncia per exaltació del franquisme tal com anunciava aquests darrers dies una de les seues portaveus EsterBaiges.

Farà just un any que Justícia ho tenia tot a punt per desmuntar el monument franquista de Tortosa, una fita que un jutge ha aturat mentre es resolen els recursos presentats per partidaris de mantenir el monòlit. 

 
Mentrestant la polèmica entre nostàlgics i entitats per la MemòriaDemocràtica està servida.