1 de 10

Camarles celebra la «XVIII Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs»

La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 27 d’agost a la Torre de Camarles

Les Jornades Gastronòmiques de la Baldana d’Arròs al 2019 | Ajuntament de Camarles
per Aguaita.cat, Camarles | 18 d'agost de 2022 a les 14:47 |
Cada poble disposa d’una gastronomia amb sabors característics derivats de la qualitat dels seus productes alimentaris. La cuina de Camarles reflectix la unió de productes de qualitat, de tradició i de modernitat. El pròxim dissabte 27 d’agost torna la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs a la Torre de Camarles, on tots els amants de la bona cuina ho podran comprovar.

Enguany s'aprofundirà més amb la baldana d’arròs i amb experiències pròpies d’experts locals sobre l’elaboració tradicional amb una taula rodona el mateix dissabte a les 11 del matí, al Casal d’Avis Balcó del Delta, amb Joan Melich Pujol, Armando Curto, Juanito Martínez i Amado Cebolla com a moderador.


La Jornada Gastronòmica de degustació començarà a les 19:00 hores, a la Torre de Camarles, amb l’acte d’obertura de l’alcalde de Camarles, Ramon Brull, la regidora de Promoció Econòmica, Verònica Villa i l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, qui en farà la inauguració.

Els tiquets es posen a la venda el 22 d’agost a l’Ajuntament de Camarles, al preu de 10 euros 5 degustacions i 1,50 euros la consumició. El mateix dia de la jornada també es vendran tiquets i consumicions al recinte.


Per a l’edició d’enguany es presenta un nou format de tardeo per a captar l’interès de les persones més joves del territori.
 

Cartell promocional de la XVIII Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs Foto: Ajuntament de Camarles

 

Participació