Arranca el curs de formació d’auxiliar d’indústria càrnia al Viver d’Empreses de Camarles

Un total de 13 alumnes participen el curs d’auxiliar d’indústria càrnia que s’ha començat a impartir al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova de Camarles

Curs d’auxiliar d’indústria càrnia al Viver d’Empreses de Camarles
Curs d’auxiliar d’indústria càrnia al Viver d’Empreses de Camarles | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
27 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:25h
Un total de 13 alumnes participen el cursd’auxiliard’indústriacàrnia que s’ha començat a impartir al  Viverd’EmpresesBaixEbreInnova de Camarles. Es tracta d’una formació organitzada pel ConsellComarcaldelBaixEbre, en el marc del projecte Baix Ebre Avant, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i forma part dels programes de suport al desenvolupament local.

Esta formació consta de 90 hores teoricopràctiques i 20 hores de pràctiques en empreses per tal de formar-se com a ajudant de carnisseria i xarcuteria i operari d’obrador carni. “El sector de la indústria càrnia necessita treballadors amb formació de manera constant, per això hem programat aquest curs”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, XavierFaura.

Pel que fa al contingut del curs inclou la manipulació d’aliments, seguretat i benestar animal; escorxat i etiquetatge; preparació i conservació de matèries primeres; elaboració bàsica de productes alimentaris; procés d’envasat i empaquetat i atenció al públic.