1 de 10

Sant Jaume d’Enveja millora la pista coberta del Casal municipal

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó ha inaugurat les obres de reforma este dijous en el marc d’una visita institucional al municipi i després ha assistit a la Festa del Renaixement de Tortosa

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i l'alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell inaguren la pista coberta del Casal municipal | Diputació de Tarragona
per Aguaita.cat, Sant Jaume d'Enveja | 22 de juliol de 2022 a les 09:02 |
El Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja compta des de fa uns mesos amb una pista millorada que permet a la ciutadania realitzar activitats culturals i lúdiques durant tot l’any. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell han inaugurat este dijous les obres coincidint amb la Festa Major que el municipi celebra en honor a Sant Jaume.

Les obres de tancament i millora de la pista coberta del Casal municipal han comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, que hi ha invertit un total de 30.000 euros. El recinte, que fins fa poc disposava de coberta però no tenia parets, compta ara amb un sistema de tancament lateral retràctil que permet als veïns i veïnes del municipi fer-ne ús durant tot l’any.


El Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja esdevé un espai clau per a la vida social i cultural del municipi, ja sigui durant la Festa Major o a través de les activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any. Amb una pista coberta de 870 m2 i una pista descoberta 800 m2 este equipament municipal acull les trobades, reunions i activitats del teixit associatiu del municipi i de totes aquelles persones que en necessiten fer ús per un o altre motiu.

La presidenta Noemí Llauradó assistix a les Festes del Renaixement de Tortosa


Després de la visita institucional a Sant Jaume d’Enveja la presidenta de la Diputació Noemí Llauradó ha assistit a l’acte inaugural de la XXV Festa del Renaixement de Tortosa, celebrat a la plaça de l’Ajuntament, i al posterior pregó, que ha tingut lloc a la plaça de l’Absis. A l’acte hi han pres part l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé i els exalcaldes de la ciutat Ferran Bel, Joan Sabaté i Marià Curto, entre altres autoritats.

La XXV Festa del Renaixement de Tortosa se celebra enguany del 21 al 24 de juliol. Durant uns dies la ciutat antiga es transforma en un gran escenari que recrea l’esperit d’una època a través de les disfresses, la música, la dansa el teatre o la gastronomia. Considerada com una de les millors recreacions històriques del Sud d’Europa, la Festa del Renaixement de Tortosa ha rebut nombrosos reconeixements i ha estat declarada Festa d’Interès Turístic Nacional, Festa d’Interès Turístic Local i Placa d’Honor del Turisme de Catalunya.


 

 

Participació