L’Ajuntament d'Amposta implanta un model de neteja més sostenible a la platja dels Eucaliptus

Els agents ambientals seguixen difonent la normativa d’estacionament, pesca i animals de companyia a peu de platja

Platja dels Eucaliptus
Platja dels Eucaliptus | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
14 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:29h
L’Ajuntamentd’Amposta estrena un model de neteja més sostenible i respectuós amb el medi ambient a la platjadelsEucaliptus. Fins ara aquest espai natural es netejava amb un tractor, mentre que a partir d’ara es farà de forma manual. ElregidordeTurisme i PromocióExterior, PepSimó, explicava que "és una mesura més respectuosa amb el territori que, a més de millorar la neteja de l’espai sense malmetre la zona, també ens permet detectar la presència, per exemple, de niusdetortuga".

A banda, Simó destacava que des del mes de juny es torna a comptar amb els quatreagentsambientals que s’encarreguen de difondre a peu de platja la normativa d’estacionament, pesca i animals de companyia. Quant a la normativa d’accés a la platja amb vehicles rodats, s’han renovat els pals de fusta malmesos i s’ha ampliat la zona de delimitació. "Continuem insistint en com és d’important per protegir aquest espai natural que els vehicles no accedeixin a la vora de la costa, per això gairebé tota la platja està delimitada pels pals de fusta", afegia el regidor.

Puntd’informacióturísticaalPobleNou

Tanmateix, el PobleNou també disposa, per primer cop, d’un Punt d’informació turística. "Sabem que és un enclavament turístic destacat al Deltadel’Ebre, per això engeguem aquesta prova pilot que s’allargarà tota la temporada d’estiu", afirmava Simó.

L’horari d’obertura del Punt d’informació turística del Poble Nou és de dimecres a dissabte, de matí i tarda, i diumenges al matí.