Alumnes de l’Escola de Ferreries creen una maqueta Playmobil a l’Hospital Verge de la Cinta

Alumnes de l’Escola de Ferreries de Tortosa alegren el vestíbul de l’HTVC amb el seu diorama de Playmobil, que recrea els serveis menys visibles, però fonamentals per al bon funcionament de l’hospital

Diorama de l'Hospital Verge de la Cinta realitzada amb Playmobil pels alumnes de l'Escola de Ferreries
Diorama de l'Hospital Verge de la Cinta realitzada amb Playmobil pels alumnes de l'Escola de Ferreries | ICS Ebre
Aguaita.cat
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:56h
L’EscolaFerreries de Tortosa, dintre del programad’innovacióMagnet, ha creat una aliança amb l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta. Entre les diferents activitats executades durant este any, cada cicle educatiu ha engegat un projecte amb diferents departaments de l’hospital.

Els alumnes del cicle d’educació infantil han treballat amb el departament de Serveis Generals de l’hospital, descobrint aquells serveis menys visibles, però que són una peça clau per al bon funcionament d’aquest, com són manteniment, seguretat, bugaderia, cuina, etc.

Per este motiu i tenint en compte que l’escola està tancada durant l’estiu, s’ha decidit traslladar este diorama a la porta d’entrada de l’hospital durant els mesos de juliol, agost i setembre.

L’objectiu d’aquest treball és doble; ja que, d’una banda, es vol fer visible el projecte de coordinació amb l’Hospital, i de l’altra banda, es pretén alegrar i distreure a aquelles persones que estiguin ingressades o visitin l’hospital.