Rubén Biarnés pren possessió com a nou alcalde de Móra d’Ebre

La seua elecció ha tirat endavant amb el suport de la CUP i Tots i Totes per Móra d’Ebre

Rubén Biarnés, nou alcalde de Móra d’Ebre
Rubén Biarnés, nou alcalde de Móra d’Ebre | Ajuntament de Móra d'Ebre
Aguaita.cat
01 de juliol del 2022
Actualitzat a la 1:28h
Després de la renúncia de Joan Piñol com alcalde de Mórad’Ebre el darrer 17 de juny, el seu company de llista, RubénBiarnés, l’ha substituït al capdavant del consistori gràcies als sis vots favorables de Junts per Móra d’Ebre i els dos de la CUP i Tots i Totes per Móra d’Ebre. Al plenari municipal han excusat la seua presència dos regidors de l’equip de govern que es trobaven de viatge en este moment.

L’acte ha aplegat una cinquantena d’assistents entre els quals destaca la presència de familiars i veïns del poble, a més de diversos càrrecs de JuntsperCatalunya a les Terresdel’Ebre.

En el seu discurs de presa de possessió el nou alcalde ha tingut paraules de reconeixement per la seva família, per l’alcalde sortint, pels seus companys d’equip de govern i pels treballadors municipals. Biarnés ha volgut també enviar un missatge clar a la resta de grups municipals afirmant que “us animo i encoratjo a continuar treballant de la forma que ho heu fet fins ara, però cal que tingueu molt clar també que tinc la ferma intenció de continuar governant tal i com hem fet fins avui, sempre amb diàleg i respecte, fins que no es trenqui per cap part”. Quan ha arribat el moment de dirigir-se a la ciutadania ho ha fet posant-se a disposició de tots els veïns de Móra d’Ebre dient “soc un més del poble i espero que plegats puguem continuar treballant junts pel benestar de la nostra gent i per a que el poble de Móra d’Ebre continuï avançant com la capital interior de les Terres de l’Ebre”.

Per la seua banda, els  portaveus municipals presents al plenari han volgut adreçar unes paraules al nou alcalde. Així, el portaveu de Tots i Totes per Móra d’Ebre ha encoratjat Biarnés a que continuï treballant pel poble i per la seva capitalitat. Per la seva banda, el regidor de Fem Poble Amunt ha volgut destacar la feina conjunta feta fins ara en diversos projectes i s’ha posat a disposició del nou alcalde per continuar treballant plegats. Finalment, les portaveus del PSC i ERC han agraït al nou alcalde la seva disponibilitat i comunicació prèvia a l’inici del ple.

El nou alcalde, de 49anys, és diplomatenciènciesempresarials per la URV i té postgraus en Assessoramentfinancer i en Estalvi i inversió per la UPF i es treballadordebanca. Fins al moment del seu nomenament com alcalde s’encarregava de les regidories de turisme, comerç, promoció econòmica i projectes estratègics.

LorenaSastreprenpossessiódelcàrrec de regidora

Prèviament a l’elecció del nou alcalde, s’ha incorporat a l’equip de govern LorenaSastre, número 9 de la llista de Junts per Móra d’Ebre a les eleccions del 2019. Lorena Sastre, amb estudis superiors com a tècnicad’integració social i treballadora a l’AssociacióJeronideMoragas, ha volgut destacar al seu primer parlament que “estic aquí per treballar pel poble”.