Sònia Tomàs tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Masdenverge

A les darreres eleccions de 2019, va aconseguir incrementar significativament la representació republicana al consistori, passant d’1 a 3 regidories

La portaveu d'ERC a Masdenverge, Sònia Tomàs serà la cap de llista per les eleccions municipals de 2023
La portaveu d'ERC a Masdenverge, Sònia Tomàs serà la cap de llista per les eleccions municipals de 2023 | Cedida
Aguaita.cat
29 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:03h
SòniaTomàsRoiget serà la capdellistad’EsquerraRepublicana a les eleccions a l’alcaldia de Masdenverge, després que la militància haja decidit  fer-li confiança per liderar el projecte municipal republicà.

Tomàs ha encapçalat la candidatura d’Esquerra des de les municipals de 2011, eleccions aquelles, en les que va assolir representació, sent així la primera regidora republicana de Masdenverge des de la recuperació democràtica.

A les darreres eleccionsde2019, va aconseguir incrementar significativament la representació republicana al consistori, passant d’1 a 3 regidories, i esdevenir l’única formació política a l’oposició, davant la majoria absoluta que manté el món convergent des de les eleccions municipals de 1999.

L’objectiu de Sònia Tomàs passa per trencar esta majoria absoluta i liderar el canvi a Masdenverge. “Presentarem un projecte que il·lusioni a la ciutadania per fer de Masdenverge un poble amb futur, referent a la comarca i que se sumi a les grans transformacions que s’estan produint al país en camps com l’ecologisme, la transició ecològica i la revolució tecnològica”, ha afirmat l’alcaldable

Esquerra Republicana va guanyar les dues darreres eleccions generals que es van celebrar al municipi l’any 2019 i amb este fonament intentarà aconseguir uns bons resultats a les eleccions de l’any vinent.

SòniaTomàs en el seu àmbitprofessional és directorad’unCentredeFormaciódePersonesAdultes. En l’àmbit polític a més de portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana a Masdenverge, presideix la Comissió d’Atenció a les Persones al Consell Comarcal del Montsià, on també és consellera de Joventut, Polítiques d’Igualtat i LGBTI.