Els Mossos es llencen al mar per treure un veler embarrancat al Delta

Els Mossos d'Esquadra van socórrer un veler que va encallar-se en un fons de sorra a la Punta del Fangar, al Delta de l'Ebre

Els Mossos d'Esquadra durant les tasques de desencallament de l'embarcació a la Punta del Fangar
Els Mossos d'Esquadra durant les tasques de desencallament de l'embarcació a la Punta del Fangar | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
23 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:58h
Els Mossos d'Esquadra van haver de socórrer ahir 22 de juny un veler que va encallar-se en un fons de sorra a la Punta del Fangar, al Delta de l'Ebre.

Els Agents van enganxar l'embarcació atrapada amb una altra on hi navegaven ells, rescatat així als tripulants que van sortir il·lesos de l'accident al mig de les aigües deltaiques. No és un fet aïllat, a l'estiu sol ser habitual que tant salvament marítim com els Mossos d'Esquadra rebin este tipus d'avisos per part de les barques d'esbarjo que tenen algun problema o queden encallades amb sorra, un fons de roques o qualsevol obstacle marí. 

El Departament d'Esquadra d'Interior de la Generalitat de  Catalunya va arribar a u N conveni l'11 de març de 2022 amb Salvament Marítim in aquest atorgava competències d'ajuda en accidents marítims a Mossos d'Esquadra i Bombers per la qual cosa este estiu estan autoritzats a actuar i ajudar en les tasques que són pròpies de Salvament Marítim.