1 de 10
TURISME

El sector turístic de la demarcació invertix enguany 70 milions en nous establiments i millores

S'ha obert un nou hotel a Salou i s'han dut a treme obres de renovació i reforma en establiments del sector

Apartaments del càmping Alfacs, entre la Ràpita i Alcanar. | Cedida
per Redacció, Tarragona | 21 de juny de 2022 a les 15:11 |
Aquest article es va publicar originalment el 21 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les empreses turístiques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han invertit al llarg d'este 2022 uns 70 milions d'euros en renovacions, millores i construcció de nous establiments, segons dades de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT). En concret, els hotels han invertit uns 45 milions; els càmpings, 20 més; i els apartaments, 5.

Actualment, a la demarcació s'oferixen unes 70.000 places en hotels, 78.000 en càmpings i 25.000 en apartaments. Segons la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, en els darrers sis anys, el total de les inversions arribaria prop dels als 500 milions.


Enguany alguns hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre han apostat per les reformes integrals, això inclou la construcció de grans piscines i instal·lacions aquàtiques amb tobogans per als més petits, noves àrees infantils, renovats spa i wellness, nous serveis de restauració i, pel que fa a les habitacions s'han dotat de nou mobiliari i tecnologia. A més, destaca la inauguració d'un nou hotel a Salou, l'Alannia Salou, un complex innovador i sostenible de quatre estrelles.

Pel que fa als càmpings també estan instal·lant zones aquàtiques per a infants, han habilitat nous allotjaments i zones per a mascotes, han instal·lat nous bungalous amb tots els serveis, han millorat les zones esportives i les zones comunes de dutxes i serveis. Per la seua banda, els apartaments han invertit en la compra d'immobiliari per a fer gestió de lloguer turístic i han fet reformes, tant de l'interior –renovació de mobiliari, banys i cuines- com de l'exterior dels allotjaments -piscines, jardí, façanes, instal·lació de panells solars, zona de jocs...-, entre altres inversions i manteniment preventiu de cada any.


"Després de dos anys molt complicats i de la incertesa que vivim, els empresaris seguixen invertint. Tant empreses petites com grans cadenes demostren la seua aposta continuada per millorar la qualitat dels seus establiments a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre", ha declarat Cabré, que confia este estiu assolir les xifres d'ocupació de 2019.

 

Participació