Planten cinquanta-cinc arbres a l’avinguda Generalitat per la Festa de l'arbre d'Amposta

Les regidores d’Educació i Medi Rural han visitat els alumnes d'Amposta per a explicar-los les accions i obsequiar-los amb un bulb per a plantar a casa

Els alumnes del centres educatius d’Amposta han visitat el nou arbrat plantat en motiu del dia de l'arbre al municipi
Els alumnes del centres educatius d’Amposta han visitat el nou arbrat plantat en motiu del dia de l'arbre al municipi | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
07 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:02h
Laregidorad’Educació de l'Ajuntament d'Amposta ,NúriaMarco, i ladeMediRural i EspaisVerdsCarlaBonfill, van visitar a finals de maig els diferents centreseducatius de la ciutat per explicar-los les accions que es van dur a terme a la ciutat en motiu del diainternacionaldelsboscos, que se celebra el 21 de març.

Habitualment, coincidint amb esta jornada, l’Ajuntament i els centres educatius organitzen la festa de la plantada de l’arbre, moment en què es planten noves espècies a la ciutat, per posar èmfasi en la importància dels boscos i la vegetació per lluitar contra el canvi climàtic, especialment entre les generacions més joves. Enguany, però, l’arrancada plujosa de la primavera va impedir que l’alumnat dels centres educatius pogués participar-hi de manera activa. És per això, que les dues regidores van visitar els centres, per explicar-los les accions que s’havien dut a terme i obsequiar-los amb un bulb per plantar a casa.

Així, al mes de març es van enjardinat tres triangles del passeig Generalitat amb la plantació de 55 arbres nous de cinc espècies: pi blanc, pi pinyer, alzina, lledoner i ametller. Amb aquesta acció es crearà un petit bosc urbà que servirà per connectar la zona urbana amb la zona rural i ser un nou pulmó verd per a Amposta. L’alcalded’Amposta, AdamTomàs, ha insistit en la importància de crear espais verds, però sobretot de respectar els seus cicles de vida per tal de tenir uns espais verds sans.