Convocada l'onzena edició dels Premis IDECE amb l'objectiu de fomentar i impulsar la projecció de les TE

Van dirigits a estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior

Imatge d'arxiu corresponent a l'acte d'entrega dels premis corresponents a la novena edició.
Imatge d'arxiu corresponent a l'acte d'entrega dels premis corresponents a la novena edició. | Cedida
Redacció
01 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:56h
L'institut per al Desenvolupament de les Terres de l'Ebre ha publicat la convocatòria de l'onzena edició dels Premis IDECE, dirigits a estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior, ja siga en centres d'ensenyament dels municipis de les Terres de l'Ebre o de la resta d'instituts de Catalunya, o a l'Institut Obert de Catalunya, sempre que estiguen empadronats en algun municipi de les quatre comarques de l'Ebre.

La finalitat dels premis és la d'estimular l'elaboració de treballs i projectes de qualitat i rigorosos que permeten conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta, ja siga en àmbits com el medi ambient, història, economia, art, patrimoni o des de qualsevol altre. "Amb estos premis pretenem involucrar als estudiants del territori en el seu futur. Són uns premis que busquen estimular i fomentar la projecció i les perspectives de futur de les Terres de l'Ebre, i qui millor que els joves per proposar com volen que siga el seu futur. Si els involucrem en la construcció d'estes terres, els estem donant raons i arguments perquè el dia de demà es queden i treballen aquí aportant els seus coneixements", ha explicat Xavier Pallarès, director de l’IDECE

Els treballs es poden presentar de manera individual o en grup, però en cap cap poden superar el nombre de quatre persones. Els premis tenen una dotació econòmica de 1.500 € per al 1r premi, 1.000 € per al 2n premi, 700 € per al 3r i 500 € per al 4t.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de juliol. Este tràmit s’ha de fer preferiblement per internet, tot i que, cas que la sol·licitud es facw de manera presencial, cal presentar-la a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre (plaça Gerard Vergés, 1 de Tortosa).

Per a més informació: www.idece.cat