La Policia Local de la Ràpita renova dues motos de la seua flota de vehicles

Les motos complixen la normativa EURO 5 i la reducció de les seves emissions per sota dels valors màxims permesos, contribuint a un entorn més net i sostenible.

per Aguaita.cat, La Ràpita | 26 de maig de 2022 a les 11:29 |
Les noves motos amb què compta la policia local porten el logotip del nou disseny que combina els colors blau i groc | Ajuntament de la Ràpita
La Policia Local de la Ràpita ha renovat, este mes de maig, dues motos de la seua flota de vehicles destinades als seus agents. Les motos s’han adquirit mitjançant el rènting de vehicles de l’Associació Catalana de Municipis. La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, assegura que “hem pres la decisió de renovar les motos de la Policia Local per millorar la qualitat del servei dels agents i les eines amb què treballen”.

Les noves motos amb què compta la policia local porten el logotip del nou disseny que combina els colors blau i groc. Les motos són de la marca KYMCO i el model correspon a la Super Dink 350. Entre les seves qualitats, destaca el seu compromís  amb el medi ambient pel compliment de la normativa EURO 5 i la reducció de les seues emissions per sota dels valors màxims permesos, contribuint a un entorn més net i sostenible.

 

Participació