1 de 10

Tornen els actes taurins a les Festes Majors de Sant Joan i les del Carme de l'Ampolla

L'Ajuntament dona llum verda al programa d'espectacles taurins per a les Festes Majors de Sant Joan i per a les de la Verge del Carme

Port de l'Ampolla | Arxiu
per Aguaita.cat, L'Ampolla | 23 de maig de 2022 a les 12:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple extraordinari  de l'Ampolla celebrat el 16 de maig ha aprovat per 7 vots a favor de Junts per l'Ampolla i les abstencions per part de Ciutadans i ERC el programa d'espectacles taurins per a les Festes Majors de Sant Joan i per a les de la Verge del Carme d'este any.

També s'ha donat llum verda a la delegació de competències del Ple de l'Ajuntament a la Junta de Govern Local en determinades matèries de contractació, per tal que l'Equip de Govern puga prendre decisions en este àmbit sense haver de convocar el Ple municipal. Aquest punt s'ha tirat endavant per 7 vots a favor del grup municipal Junts, en canvi, Ciutadans i ERC han votat en contra.


El Ple també ha aprovat, amb 7 vots a favor de Junts i un de Ciutadans, i 3 en contra per part d'ERC, una sanció, considerada com a molt greu, per una infracció urbanística comesa a la parcel·la 41, polígon 126 del municipi. L'infractor ha de pagar una multa de 34.000 euros.
Participació