Xerta Catering, al sopar de comiat de temporada dels jugadors del Barça amb productes del Delta

Joaquim López, director del grup Xerta: “He pogut fusionar la meva professió amb el Barça, el club que estimo des de ben petit”

Joaquim López, director de Xerta Catering, amb Sergio Busquets durant el sopar de comiat de la  plantilla blaugrana
Joaquim López, director de Xerta Catering, amb Sergio Busquets durant el sopar de comiat de la plantilla blaugrana | Cedida
Aguaita.cat
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:48h
Els jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona han organitzat un sopar de comiat de temporada este dijous al vespre en un local de moda de  Barcelona, el Go Beach Club. El sopar ha anat a càrrec de Xerta Catering, que este curs ja ha servit els seus productes a la Llotja presidencial del Camp Nou  tots els dies de partit. 

Llagostins, tonyina roja, angules i arròs. El producte típic del Delta de l’Ebre ha estat el protagonista de la nit en què els jugadors blaugrana han acomiadat la  temporada, tres dies abans de l’últim partit oficial. Xerta Catering, el servei de  catering de Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin des del 2016, ha compartit  la vetllada amb la plantilla al complet, sense cap baixa. Qui no ha acudit a la festa ha estat l’entrenador, Xavi Hernández

“És un honor haver pogut aportar la nostra gastronomia i qualitat en un sopar tan  important per als jugadors del Barça”, explica el director de Xerta Catering, Joaquim  López. Com a empresari alhora que culer, López celebra haver pogut unir dos  aspectes importants en la seva vida: “He pogut fusionar la meva professió, la qual  respecto i gaudeixo dia rere dia, i el Barça, el club que estimo des de ben petit”.