20
de maig
del
2022
Actualitzat
a les
11:48h
Els jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona han organitzat un sopar de comiat de temporada este dijous al vespre en un local de moda de Barcelona, el Go Beach Club. El sopar ha anat a càrrec de Xerta Catering, que este curs ja ha servit els seus productes a la Llotja presidencial del Camp Nou tots els dies de partit.
Llagostins, tonyina roja, angules i arròs. El producte típic del Delta de l’Ebre ha estat el protagonista de la nit en què els jugadors blaugrana han acomiadat la temporada, tres dies abans de l’últim partit oficial. Xerta Catering, el servei de catering de Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin des del 2016, ha compartit la vetllada amb la plantilla al complet, sense cap baixa. Qui no ha acudit a la festa ha estat l’entrenador, Xavi Hernández.
“És un honor haver pogut aportar la nostra gastronomia i qualitat en un sopar tan important per als jugadors del Barça”, explica el director de Xerta Catering, Joaquim López. Com a empresari alhora que culer, López celebra haver pogut unir dos aspectes importants en la seva vida: “He pogut fusionar la meva professió, la qual respecto i gaudeixo dia rere dia, i el Barça, el club que estimo des de ben petit”.
Llagostins, tonyina roja, angules i arròs. El producte típic del Delta de l’Ebre ha estat el protagonista de la nit en què els jugadors blaugrana han acomiadat la temporada, tres dies abans de l’últim partit oficial. Xerta Catering, el servei de catering de Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin des del 2016, ha compartit la vetllada amb la plantilla al complet, sense cap baixa. Qui no ha acudit a la festa ha estat l’entrenador, Xavi Hernández.
“És un honor haver pogut aportar la nostra gastronomia i qualitat en un sopar tan important per als jugadors del Barça”, explica el director de Xerta Catering, Joaquim López. Com a empresari alhora que culer, López celebra haver pogut unir dos aspectes importants en la seva vida: “He pogut fusionar la meva professió, la qual respecto i gaudeixo dia rere dia, i el Barça, el club que estimo des de ben petit”.