La segona edició del NEO Fest es trasllada entre vinyes a la Terra Alta

El certament programa set hores de cultura pop a la cooperativa de Gandesa i el celler Herència Altés

Aguaita.cat
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:44h
Algunes de les activitats de la segona edició del Neo Fest tindrà lloc entre les Vinyes de l'Herència Altes, a Gandesa
Algunes de les activitats de la segona edició del Neo Fest tindrà lloc entre les Vinyes de l'Herència Altes, a Gandesa | Herència Altés
La segona edició del festivalNEO Fest es trasllada a la TerraAlta. Se celebrarà el 21 de maig després d'una exitosa edició a Xerta, l'any passat. Enguany tindrà duesubicacions, la cooperativadeGandesa i el cellerHerènciaAltés. El ventall d'activitats s'inicia amb tallersdeioga, literatura i tastosdevinsmaridats amb xocolataC.R.E.O. fins a arribar a les actuacions per on passarà la música comercial de LesFigues, el recital poètic de MireiaIbáñez i AuraRoig, l'espectacle de dansa de MarGrifoll, els grupmusicalÉscosade3, o el duetdevioloncel i guitarradeNoelLuna i LaiaReverté, la performance de l'actriuGemmaGinovart i els grups de pop-rockDamasdeEspaña i MiquelSegarraBand.

Com en la primera edició, al NEO Fest hi participaran nombrosos partits comerços i artesans de proximitat en un espai market on es podran adquirir els seus productes. El públic també podrà gaudir d'una experiència multisensorial amb la decoració floral de JordinaBravo. Hi haurà servei de barra a càrrec del celler, amb opció de vi i cervesaartesanal, i dosfoodtrucks. Les entrades costen 7 euros per persona i ja es poden adquirir a través del web d'Ebreticket.