Primera trobada de rugbi inclusiu dels centres d’educació especial de les Terres de l’Ebre

El CEE Sant Jordi de la Diputació a Jesús-Tortosa ha organitzat aquest esdeveniment, que ha aplegat una cinquantena d’alumnes

Partit de Rugbi Inclusiu dels centres d'educació especial a les Terres de l'Ebre
Partit de Rugbi Inclusiu dels centres d'educació especial a les Terres de l'Ebre | Diputació de Tarragona
Aguaita.cat
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:49h
Integritat, passió, solidaritat, disciplina i respecte. Estos són alguns dels valors que s’han treballat aquest matí durant la primera trobada de rugbiinclusiu de les Terresdel’Ebre, organitzada pel Centred’EducacióEspecialSantJordi, de la DiputaciódeTarragona a Jesús-Tortosa. Una cinquantena d’alumnes de diferents centres d’educació especial de les comarques ebrenques hi han participat, tot posant de manifest que el rugbi és un esport inclusiu, on totes les persones hi tenen cabuda, independentment de les seves característiques.
 
L’escolaVergedelaCintadeTortosa, l’escolaÀngeld’Amposta i el propi CEESantJordi de la Diputació han posat en pràctica l’anomenat rugbi cinta, una forma divertida per iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. La trobada ha finalitzat amb el ‘tercer temps’, un espai que afavoreix la relació i convivència entre tots els participants.
 
El centre d’educació especial de la Diputació a Jesús-Tortosa fa 2 anys que promou la pràctica del rugbiinclusiu entre l’alumnat, el professorat i les famílies. De fet, este projecte, sota el nom “Igualsambunesportdiferent" és candidat a la XVediciódelsPremisFedericoMayorZaragoza, que es lliuraran el proper 21 de maig.