Antoni Gilabert serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de l’Aldea

La militància d’Esquerra Republicana a l’Aldea ha escollit l’actual regidor d’Endavant l’Aldea, per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals vinents

Antoni Gilabert serà el candidat a l'alcaldia de l'Aldea per ERC en les eleccions del 2023
Antoni Gilabert serà el candidat a l'alcaldia de l'Aldea per ERC en les eleccions del 2023 | Cedida
Aguaita.cat
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:52h
La militància de la secció Local d’EsquerraRepublicana a l’Aldeahaescollit l’actual regidor d’Endavant l’Aldea, AntoniGilabertiRodríguez, per encapçalarlacandidatura a les eleccionsmunicipals del2023. Gilabert es va incorporar com a regidor del govern municipal de l’alcalde Dani Andreu l’any 2017; esta legislatura és portaveudelgruprepublicà de l’Ajuntament; a la vegada que és també consellercomarcaldelBaixEbre, on és el responsabledel’àread’Obres i Serveis, i presideixelconsell EsportiudelBaixEbre.

Una vegada feta l’elecció de Gilabert, els esforços de la candidatura "es centraran en confeccionar una candidatura renovada, oberta a noves sensibilitats, amb experiència de govern i capacitat de gestió. Un equip proper a la gent que ofereixi un projecte engrescador per a l’Aldea, i que tingui com a prioritats destacades el benestar de la ciutadania, el compromís social i el foment cultural" declara el grup municipal de L'Aldea.

Durant la darrera dècada, Esquerra Republicana de Catalunya ha guanyat totes les convocatòries electorals que s’han celebrat a l’Aldea, excepte les darreres eleccions municipals de 2019. D’aquí que l’objectiu de la candidatura encapçalada per Antoni Gilabert siga recuperar per als republicans l’alcaldia que van liderar entre els anys 2004 i 2019.

Antoni Gilabert i Rodríguez treballa al sector privat en el ram dels serveis de l’automoció, desenvolupant feines de responsabilitat, i està molt implicat en la vida social i cultural del municipi, segons destaca el grup municipal d'Erc, "participant de manera activa en diferents entitats com ara la Societat Cultural Recreativa Unió Aldeana, l’Arxiu Històric de l’Aldea, el Club de Tenis o la U.E. Aldeana".  A més, és un gran apassionat de la història del seu poble, per la qual cosa l’any 2015 va publicar el llibre: “L’Aldea i la seva gent, imatges per al record”.