El pavelló poliesportiu de la Ràpita acollirà el torneig d’handbol base Tortosa Handball Cup

A banda de la Ràpita, els altres municipis que cedixen espais a l’Ajuntament de Tortosa per a dur a terme el torneig són Roquetes, l’Ampolla, el Perelló i Camarles.

Pilota de Handball
Pilota de Handball | Arxiu
Aguaita.cat
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:27h
La Ràpita acollirà el torneig d’handbol base Tortosa Handball Cup que se celebrarà a Tortosa amb subseus a diferents municipis del territori, del 14 al 17 d’abril. El pavelló poliesportiu i el pavelló annex al poliesportiu seran els equipaments esportius de la Ràpita que rebran jugadors i jugadores per disputar els partits d’handbol de la competició internacional.

La regidora d’Esports, Àngela Reverté, explica que “des de la Ràpita sempre estem oberts a col·laborar amb altres administracions públiques per acollir esdeveniments que fomentin l’esport i, a la vegada, potenciïn el territori i atreguin un elevat nombre de visitants amb ells”. 

El Tortosa Handball Cup comptarà amb la participació de 114 clubs de diversos punts de l’Estat espanyol: Catalunya, l’Aragó, el País Basc, Astúries, el País Valencià, Navarra i Madrid; així com una selecció de l’equip alemany MTV Geismar. En total, més de 1.800 esportistes, corresponents a les categories aleví, infantil, cadet i juvenil, tant masculines com femenines. La cerimònia d’inauguració se celebrarà el proper dijous 14, a les 18.30 h, al pavelló de Remolins, i les finals i el lliurament de premis tindran lloc el diumenge al matí, també al pavelló de Remolins.

Els partits es repartiran entre diferents equipaments esportius, tant de Tortosa com d’altres municipis del voltant. A banda de la Ràpita, els altres municipis que cedeixen espais a l’Ajuntament de Tortosa per a dur a terme el torneig són Roquetes, l’Ampolla, el Perelló i Camarles.