L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira Alimentaria

Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productes locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi

Productors locals a la fira Alimentaria.
Productors locals a la fira Alimentaria. | Cedida
Redacció
04 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:27h
L'Ampolla serà present fins dijous 7 d'abril al Saló Internacional d'Alimentació, Begudes & Food Service Alimentaria, on es promociona sota la marca "L'Ampolla, espai gastronòmic del Delta".

El Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla serà present durant estos quatre dies al pavelló 5, estand H201, del Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productes locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi.

L'Ajuntament de l'Ampolla vol “consolidar l'Ampolla com un referent gastronòmic i promocionar l'àmplia oferta de productes que es produïxen a la localitat”, segons destaca.

Alimentaria és un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals el sector. Fins dijous, quan tancarà portes, s’espera rebre uns 100.000 visitants en una edició 3.000 empreses que exhibiran novetats destinades a uns consumidors cada cop més preocupats per qüestions com la nutrició o l’impacte ecològic de la seua compra. El saló és el més gran que se celebra a Barcelona, amb una mida similar al del Mobile World Congress.