Cinc patis del Poble Nou s’obriran a les arts escèniques dins la quarta edició d’Art als Patis

També hi haurà un espectacle al pati de l’escola. Serà el cap de setmana del 2 i 3 d’abril

Aguaita.cat
24 de març del 2022
Actualitzat el 25 de març a les 11:28h
Una imatge de l'edició
Una imatge de l'edició | Poble Nou del Delta / Ajuntament
Circ, màgia, teatre, titelles i dansa. Són algunes de les disciplines que els dies 2 i 3 d’abril ompliran cinc patis del PobleNoudelDelta. Ho faran en el marc de la quartaediciód’ArtalsPatis, que torna amb normalitat després de la parada del 2020 i l’edició Art fora dels Patis del 2021. Hi participaran diferents companyies de les Terresdel’Ebre, el norddeCastelló i laFranja. "Som territori de cruïlla i això es veu reflectit amb la programació cultural que hem fet per aquesta edició", explica la regidoradeCulturaiMemòriaHistòrica, InésMartí, qui afegeix que els espectacles es faran a cincpatis del PobleNou (Can Juvimar, Ca la Pilar, Cal Gasso, Lo Trabucador i Lo Segador). També hi haurà un espectacle al pati de l’escola del Poble Nou.

Els encarregats d’inaugurar el cap de setmana, tal i com detalla el regidor de Poble Nou i Nuclis Aïllats, Agustí Tirado, seran l’EscoladeTeatreiCircd’Amposta (EtCA) el dissabte a les 17h. a l’Ajuntament. A partir de llavors, durant tot el dissabte la tarda hi haurà quatre espectacles: El mirall de l’il·lusió (màgia); Humor de poble (monòleg); Del negre al blan (Poesia a ritme de rumba) i Monopajaroverde. Encontrando el equilibrio (acrobàcies i malabars). Dissabte al matí també hi haurà cercavila pels bars a càrrec eks Gaiters del camí de Sant Jaume.  Diumenge serà el torn dels espectacles El soldadet de plom (titelles), Islas errantes (músiques del món) i Memòria de les oblidades (dansa).

L’entrada a un espectacle té un preu de 5 euros, gratuïta fins als 12 anys. Es pot comprar un abonament a 3 patis el mateix dia, per 10 euros. Les entrades anticipades es poden comprar online a 
https://www.amposta.cat/amposta.cat/vendaentrades, a l’Ajuntament del Poble Nou d’Amposta i a l’Oficina de Cultura i Festes d’Amposta (caselles exteriors del Mercat). 

Art als Patis està organitzat per l’Ajuntamentd’Amposta i "Los navegantes, producciones teatrales".