Obertes les inscripcions Early Bird del Deltebre Dansa 2022

El certamen es proposa recuperar enguany el nombre de participants i el volum d'espectadors d'abans de la pandèmia

Fotograma del vídeo promocional del Deltebre Dansa.
Fotograma del vídeo promocional del Deltebre Dansa. | Cedida
Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a les 17:02h
El Deltebre Dansa 2022 comença a vibrar. El festival ha obert les inscripcions Early Bird, una matrícula per als cursos professionals de formació en dansa, amb condicions exclusives per a les primeres persones que reserven la seua participació a l'edició d'enguany. Es tracta d'una inscripció amb 100€ de descompte per a tothom qui s'hi inscriga abans d'esgotar les places limitades que formen part de la promoció.

Enguany, el certamen es proposa recuperar l'essència del festival pre-pandèmia, després d'una edició 2021 aigualida i d'un Deltebre Dansa 2020 ajornat. L'organització preveu recuperar el nombre de participants i el volum d'espectadors d'edicions anteriors. També tornarà la programació diària d'espectacles. En paraules de Roberto Olivan, fundador i director artístic del festival, "durant els dos últims anys el valor que la societat ha atorgat a la cultura no ha parat de créixer i precisament per això és moment de reconstruir els espais vitals que s'han esfumat durant la pandèmia, perquè la vida no té forma sense cultura".

El festival se celebrarà del 4 al 17 de juliol del 2022, en una 17ª edició molt esperada i que es presenta sota el lema Move, Human!, una declaració d'intencions que pretén posar el moviment al centre. "Volem que el Deltebre Dansa 2022 ens ajude a recuperar el contacte directe entre persones. A través de l'art, la cultura i la dansa, volem tornar a moure la humanitat", explica Olivan.

L'oferta formativa, el cos de professors i la programació artística del festival s'anunciarà esta primavera, un programa que mantindrà el llistó alt en la trajectòria del professorat, la qualitat de la formació i els espectacles d'avantguarda.