Adjudicades les obres de telecomunicacions fixes de l'alta velocitat entre l'Ametlla de Mar i Castelló

Les obres tenen pressupost de 12,6 milions d'euros i un termini d'execució de 22 mesos

Tram on s'executaran les obres de l'Alta Velocitat
Tram on s'executaran les obres de l'Alta Velocitat | Adif
Aguaita.cat
23 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:39h
El Consell d'Administració d'Adif Alta Velocitat ha autoritzat l'adjudicació, per un import de 12,6 milions d'euros, del contracte per a l'execució del projecte del contracte per a l'execució del projecte d'instal·lacions de telecomunicacions fixes en el tram Castelló de la Plana-L'Ametlla de Mar i al ramal Tortosa-L'Aldea/Amposta.

Esta actuació, que compta amb un termini d'execució estimat de 22 mesos, s'emmarca en el desenvolupament del Corredor Mediterrani i serà executada per la companyia Sistemas y Montajes Industriales.

L'àmbit del projecte es desenvolupa principalment entre Castelló i l'Ametlla de Mar, amb una longitud d'aproximadament 155 km, i els 13 km del ramal Tortosa-L'Aldea/Amposta. D'esta manera, s'instal·larà en estos trams la tecnologia de telecomunicacions pròpia de les línies d'alta velocitat.

Entre les principals operacions, destaquen l'execució de les obres de les instal·lacions de telecomunicacions fixes, i totes les actuacions per a les proves i posada en servei, així com les tasques de premanteniment.