El Consell del Baix Ebre ofereix este estiu servei de menjador a 60 xiquets

Ho fa a través dels centres oberts de Roquetes i Deltebre

Redacció
07 de juliol del 2014
El COnsell Comarcal del Baix Ebre s’encarrega, diàriament, de gestionar l’esmorzar i el dinar de 60 xiquets i xiquetes dels centres oberts de Deltebre i Roquetes, amb coordinació amb els  respectius ajuntaments que s’encarreguen de la gestió del personal afectat al servei. Una acció que té la finalitat de garantir que els nens atesos, que venen procedents dels serveis socials de l’ens comarcal, puguen realitzar, com a mínim, dos àpats al dia.

Este servei, que es realitza des d’este dilluns als centres oberts existents a la comarca
que gestiona l’ens (2 a Deltebre i 1 a Roquetes), es durà a terme fins que comence, el proper setembre, el calendari escolar. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “este és un servei nou que pretén ajudar a totes aquelles persones i famílies que més ho necessiten i que es troben, actualment, en una situació de vulnerabilitat”.

Soler ha remarcat que “els destinataris de la prestació -prioritàriament xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys - fan que este servei dispose encara de més rellevància”. Per este motiu, en total, la inversió prevista per satisfer aquests dos mesos de menjador es situa al voltant dels 38.000€.

Enguany és la primera vegada que l’ens comarcal s’encarrega de la gestió dels centres
oberts de Deltebre i Roquetes, amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, a través del contracte programa de serveis socials del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.