La Ràpita impulsa noves accions per incentivar les vendes digitals al sector hoteler

Permet als clients accedir a les experiències i adquirir-les de manera telemàtica i immediata

Els allotjaments de la Ràpita disposen de panells amb codis Qr des d'on es pot accedir a les ofertes
Els allotjaments de la Ràpita disposen de panells amb codis Qr des d'on es pot accedir a les ofertes | Cedida
Aguaita.cat
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:47h
L’estació Nàutica de la Ràpita-Delta de l'Ebre, conjuntament amb l’Ajuntament de la Ràpita han engegat una acció promocional amb l’objectiu de digitalitzar la Ràpita com a destinació turística, donant visibilitat a les activitats que s’organitzen i dotant els allotjaments de recursos per informar els seus clients de l’activitat al municipi.

"Amb esta acció donem visibilitat a les activitats que es fan al destí, facilitem la venda online i afavorim que els allotjaments puguen donar informació de valor i amb descomptes per als clients", segons apunta el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà.

"Seguim treballant per impulsar projectes que potencien la digitalització i les noves eines tecnològiques per a la promoció i comercialització turística que són el futur per a la Ràpita", ha afegit, de la seua banda, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós

Cada allotjament de la Ràpita compta amb un panell a recepció i un adhesiu a cada habitació amb un codi qr per potenciar la venda telemàtica des del sector hoteler. Cadascun d'estos allotjaments, a més del Club Nàutic la Ràpita i Sant Carles Marina disposen d’un codi qr personalitzat, a través del qual els clients poden accedir a l’oferta d’activitats vigents a la Ràpita. Els clients d'estos establiments disposen d’un 10% de descompte en les reserves que efectuen mitjançant estos codis qr.

L’acció engegada, que rep el finançament de la subvenció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, permet als clients accedir a les experiències i adquirir-les de manera telemàtica i immediata a través de la central de reserves de l’Estació Nàutica.