ERC d’Amposta demana la resolució del contracte pels serveis d’Amposta Emprèn

“Davant la manca de justificació, tots els indicis porten a pensar que es tracta d’un projecte fantasma", diu el portaveu Adam Tomàs | El grup republicà demana que es retalle la despesa que costa la tasca de Romeu Immobles Financil perquè la pot fer Amposta Empresa, diu

Adam Tomàs, portaveu d'ERC a Amposta, en la roda de premsa d'avui.
Adam Tomàs, portaveu d'ERC a Amposta, en la roda de premsa d'avui. | ERC
Redacció
07 de juliol del 2014
Adam Tomàs, portaveu d'ERC a Amposta, en la roda de premsa d'avui. Foto: ERC

El portaveu del Grup Municipal d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha demanat a l’Ajuntament mitjançant una instància la resolució del contracte amb Romeu Immobles – Financial, encarregat per desenvolupar el projecte ‘Amposta Emprèn’, i ha demanat que estes tasques les face Amposta Empresa o personal propi de l’Ajuntament.

El Grup Municipal d’ERC d’Amposta va demanar a la Comissió de Comerç el document que recull este projecte i, passat un mes d’esta petició i no havent obtingut cap resposta, ho va portar al Ple. “Les pobres argumentacions de l’alcalde i de la regidora de Comerç per justificar este projecte han portat ERC a demanar la resolució”, ha exposat Tomàs en una roda de premsa.

Adam Tomàs ha recordat que “no podem acceptar esta nova despesa quan disposem d’una eina que ens costa 1.600 € mensuals, com és Amposta Empresa, que hauria de fer les tasques relatives a la promoció de la industria i el comerç’.

“Davant la manca de justificació del projecte, tots els indicis porten a pensar que es tracta d’un projecte fantasma que tan sols pretén justificar una despesa que oculta altres interessos”, afirma ERC, sobretot tenint en compte que la regidora de Comerç va informar la Comissió que l’empresa en qüestió era del “germà d’Ivan Romeu, el portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Alcanar”.

“Des d’Esquerra Republicana entenem que Convergència i Unió té una majoria absoluta des de fa 27 anys que li permet fer i desfer amb llibertat d’acord a la legalitat, però demanem que almenys estes despeses estiguen fonamentades, perquè acaben generant susceptibilitats i més en estos moments en què la ciutadania té els ulls posats en allò que fem els polítics’, ha etzibat Adam Tomàs.

“Ens preocupa que, un cop més, l’equip de Govern de CiU face despeses innecessàries que no acaben aportant res a la ciutat. El portaveu republicà ha recordat altres projectes de l’àmbit comercial, com és el cas dels 20.000 € invertits en la campanya “Amposta Capital Comercial de les Terres de l’Ebre”, de la qual encara no hem rebut el balanç de resultats ni el projecte que la va fonamentar, dos anys després d’haver-ho sol·licitat, afirma.