Mor el primer alcalde de la democràcia a Amposta

L’Ajuntament d’Amposta mostra el seu sentit condol a la família i amistats pel traspàs de l'exalcalde José Gil Morales del Partit Socialista Unificat de Catalunya, el PSUC

Una imatge on José Gil Morales feia la presa de possessió del seu càrrec com alcalde d'Amposta
Una imatge on José Gil Morales feia la presa de possessió del seu càrrec com alcalde d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:32h
L’Ajuntamentd’Amposta ha lamentat i ha mostrat el seu sentit condol a la família i amistats pel traspàs de l'exalcaldeJoséGilMorales que ha mort este divendres21degener. Gil va ser el primeralcalde de l'èpocademocràtica, entre el 1979 i el 1983 com a membre del PartitSocialistaUnificatdeCatalunya (PSUC).

L'actual alcalde AdamTomàs el recordava a través de les seues xarxes socials: 
"Avui ha traspassat Josep Gil Morales "Matasants", qui fou el primer alcalde d'Amposta després de la dictadura, des de l'any 1979 fins el 1983, pel PSUC.
Després de la notícia he recordat que de la seva mà  vaig fer el primer contacte amb la política,  l'any 1991, amb Independents per Amposta,  una candidatura municipalista encapçalada per ell i per Manuel Lopez , de la que vaig participar i va obtenir un regidor.
També recordo i agraeixo les trobades i converserses des del moment que vaig encapçalar l'any 2011 la candidatura d'Esquerra d'Amposta,  converses carregades de consells". 
El nostre mes sentit condol a la família i amics.
A la imatge, un moment de la seva presa de possessió com a alcalde l'abril del 1979.