Mel Muria crea una mel solidària amb l'ONG NASCO Feeding Minds

Mel Muria destinarà 5€ de cada compra del pack a esta entitat que treballa per a l’educació digital i el desenvolupament econòmic de les comunitats rurals de Ghana

per Aguaita.cat, El Perelló | 13 de gener de 2022 a les 18:47 |
Presentació del pack de Mel Solidària este matí al Perelló | Cedida
Este migdia, l’empresa de mel centenària del Perelló, Mel Muria, ha presentat Mel Solidària, el nou producte que ha creat en benefici de l’ONG NASCO Feeding Minds.  

Deixant entreveure la seua vessant més solidària, Mel Muria ha dissenyat un pack de mel que conté un pot de 100 grams de mel de flors dels seus propis ruscos i un pot 28 grams de mel de flors de la cooperativa que l’organització sense ànim de lucre gestiona a Ghana (Àfrica Occidental).


Mel Muria destinarà 5€ de cada compra del pack de Mel Solidària a esta entitat que treballa per a l’educació digital i el desenvolupament econòmic de les comunitats rurals de Ghana, evitant que centenars de milers d’immigrants arrisquin la seua vida en el desert i en el mar cercant un futur millor. El pack pot adquirir-se per 10€ a la botiga física de Mel Muria i també online, a través de la seva pàgina web. 

La presentació del nou producte, a la seu de Mel Muria, ha comptat amb la presència d’Ousman Umar, fundador i president de NASCO Feeding Minds i de Rafael Muria, gerent de Mel Muria i cinquena generació d'aquesta nissaga d’apicultors.

 

Participació