Comencen les obres d’ampliació i millora de l’àrea quirúrgica de l’Hospital de Móra d’Ebre

Els treballs de la primera fase no afectaran l’activitat hospitalària i costaran més d’un milió d’euros

per Aguaita.cat, Móra d'Ebre | 13 de gener de 2022 a les 17:30 |
Pla general d’una bastida a l’exterior de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre en l’inici de les obres de millorar de l’àrea quirúrgica del centre hospitalari. | Departament de Salut ( Cedida a l'ACN)
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres d'ampliació, millora i renovació tecnològica de l'àrea quirúrgica de l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre han començat esta setmana. En concret, els treballs de la primera fase consistiran a construir una nova àrea d'adaptació al medi per a Cirurgia Major Ambulatòria (CMA), una nova sala d'actes així com l'habilitació d'una nova sala per a tècniques endoscòpiques i altres procediments per a intervencions quirúrgiques de cirurgia menor ambulatòria. Salut ha destinat poc més d'un milió d'euros per fer aquesta actuació que no afectarà l'activitat del centre. Enguany, també està prevista una segona fase que permetrà la modernització dels quiròfans i de l'àrea quirúrgica i l'ampliació de la Unitat de Recuperació Postanestèsica (URPA).

 

Participació