Comencen les obres d’ampliació i millora de l’àrea quirúrgica de l’Hospital de Móra d’Ebre

Els treballs de la primera fase no afectaran l’activitat hospitalària i costaran més d’un milió d’euros

Pla general d’una bastida a l’exterior de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre en l’inici de les obres de millorar de l’àrea quirúrgica del centre hospitalari.
Pla general d’una bastida a l’exterior de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre en l’inici de les obres de millorar de l’àrea quirúrgica del centre hospitalari. | Departament de Salut ( Cedida a l'ACN)
Aguaita.cat
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:41h
Les obres d'ampliació, millora i renovació tecnològica de l'àrea quirúrgica de l'HospitalComarcalMórad'Ebre han començat esta setmana. En concret, els treballs de la primera fase consistiran a construir una novaàrea d'adaptació al medi per a CirurgiaMajorAmbulatòria (CMA), una novasalad'actes així com l'habilitació d'una novasala per a tècniquesendoscòpiques i altres procediments per a intervencions quirúrgiques de cirurgia menor ambulatòria. Salut ha destinat poc més d'un milió d'euros per fer aquesta actuació que no afectarà l'activitat del centre. Enguany, també està prevista una segonafase que permetrà la modernitzaciódelsquiròfans i de l'àreaquirúrgica i l'ampliació de la UnitatdeRecuperacióPostanestèsica (URPA).