Tortosa aporta 18.500 euros al menjador social de Càritas

L'aportació de l'Ajuntament s'incrementa un 9% per mantenir el servei engegat al 2010 a l’antic col•legi de Sant Josep

Redacció
02 de juliol del 2014
L'alcalde i el director de Càritas a Tortosa signen públicament el conveni.
L'alcalde i el director de Càritas a Tortosa signen públicament el conveni. | Ajuntament de Tortosa
L'alcalde i el director de Càritas a Tortosa signen públicament el conveni. Foto: Ajuntament de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa i Càritas Diocesana han signat un conveni de col·laboració per al manteniment del servei del menjador social ‘Mossèn Sol’. Es tracta de la renovació d'un acord vigent des de la posada en servei del menjador, que Càritas va engegar el 2010 a les instal·lacions de l'antic col·legi de Sant Josep. L'Ajuntament destina 18.500 euros a aquesta iniciativa, un 9 per cent més que l'any passat.

L'objecte de l’acord de col·laboració és contribuir a la millora de l'atenció alimentària d'aquells col·lectius que es troben en situació de dificultat. Per tal d'arribar a aquelles persones que realment ho necessiten, els serveis socials municipals faran un seguiment personalitzat dels usuaris que s'hi deriven, així com de la correcta prestació del servei. L'alcalde, Ferran Bel, ha fet notar que "malgrat la contenció pressupostària en la majoria de partides, hem estat capaços de millorar-ne altres de caràcter social com esta".

El conveni l'han signat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el director de Càritas Interparroquial de Tortosa, José Ismael Antó.