Ercros cedeix tres parcel·les amb un total de gairebé 10.000 m2 a l'Ajuntament de Flix

Es tracta dels darrers espais que cedeix la fàbrica en virtut del conveni signat el 2012 amb el consistori

Un dels solars cedits per Ercros a Flix
Un dels solars cedits per Ercros a Flix | Cedida
Aguaita.cat
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:44h
Ercros ha cedit a l'Ajuntament de Flix tres parcel·les de la seua propietat amb un total de 9.667 m2. Es tracta del tram superior de l’Avinguda Francesc A. Ripoll (de 722 m2), l’espai on s’ubicava l’antic parc infantil (de 2.641 m2) i l’actual parc de bombers (de 6.304 m2).

El 10 de gener, el batlle de Flix, Francesc Barbero, i el director de la fàbrica d’Ercros a la localitat, Jaime Molina, van signar el conveni de cessió.

L’Ajuntament es compromet a destinar els espais cedits per construir vials, equipaments i espais lliures d’ús o servei públic.

Amb este acord culmina el conveni de col·laboració en relació al projecte d’intervenció integral del barri de la Colònia de la fàbrica del municipi de Flix en el marc de la Llei de barris, entre Ercros i l’Ajuntament de Flix.

En virtut d'este conveni, que va ser signat el 2012 i renovat el 2019, a més dels citats espais, Ercros ha cedit la zona esportiva de la caserna nova, la plaça Sant Jaume, el carrer Dr. Stroof, la plaça Dr. Müller, la resta de l’avinguda Francesc A. Ripoll, el carrer Albert Quintana i l’avinguda de Flix.

El mateix dia, el director de la fàbrica d’Ercros a Flix i l’alcalde van signar un segon conveni pel qual es renova per a l’exercici 2022 el patrocini d’Ercros al Pla de gestió de Sebes, a l’Escola municipal de música i a l’Escola bressol municipal.