L’Aldea renova part de la xarxa d’abastament d’aigua per millorar el seu rendiment

A principis d'any es començarà a substituir 400 ml de canonada de fibrociment per una de polietilè, dintre de l’obra d’urbanització del tram 2 de l’av. Catalunya

per Aguaita.cat, L'Aldea | 10 de gener de 2022 a les 20:17 |
Subtram ubicat al c/ Sant Edmund, on el nivell de fuites de la canonada és més alt del normal | Ajuntament de l'Aldea
Fruit de la sectorització de la xarxa d’abastament d’aigua engegada al 2020, L'Aldea ha començat a visualitzar els primers resultats, concretament s’ha detectat un subtram ubicat al c/ Sant Edmund, on el nivell de fuites de la canonada és més alt del normal. Per este fet, s’ha procedit a substituir una canonada de 78 m.l. per una nova canonada de polietilè. D’esta manera, es vol aconseguir millorar el rendiment de la xarxa any rere any.
En la mateixa línia, a primers d’any es començarà a substituir 400 ml de canonada de fibrociment per una de polietilè, dintre de l’obra d’urbanització del tram 2 de l’av. Catalunya.


En paraules de Xavier Royo, Alcalde de L’Aldea : “L’aposta del nostre govern, no només és millorar la imatge del nostre poble sinó també anar renovant i optimitzant els serveis, estem treballant amb AGBAR d’una manera molt exhaustiva per tal de donar cada vegada més, un millor servei a la ciutadania i el més important un estalvi en el consum de l’aigua”.

 

Participació