Una baralla entre joves en una casa ocupada desencadena la mort d'esta nit a Roquetes

La víctima es va precipitar anit des d'un edifici i el cas es troba sota el secret de les actuacions

La casa del carrer Sant Roc de Roquetes on s'han produït els fets
La casa del carrer Sant Roc de Roquetes on s'han produït els fets | Aguaita.cat
Redacció
05 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:25h
ACTUALITZACIÓ 11:00 hores

Segons fonts pròximes a la investigació del cas, els fets s'haurien produït pels volts de les deu de la nit quan un grup d'entre 15 i 20 joves s'hauria desplaçat fins a la casa on, suposadament, haurien agredit els dos joves que hi vivien ocupats. Un d'ells hauria aconseguit escapar saltant del balcó del tercer pis i, amb el turmell trencat, va aconseguir avisar la policia local. Quan els agents i els equips d'emergències van arribar al lloc dels fets haurien trobat el cos sense vida de l'altre noi amb signes de violència previs a la mort. La víctima tenia 26 anys.

9:00 hores
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre investiguen la mort violenta d’un home al municipi de Roquetes.

Poc després de les 22.00 hores d’ahir, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la policia local del municipi, per una persona precipitada des d’un edifici del carrer Sant Roc número 18 d'este municipi del Baix Ebre. En arribar, el SEM ha confirmat la mort de la víctima.
 

Pla general del Carrer Sant Roc a Roquetes Foto: Aguaita.cat


Els efectius de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Terres de l’Ebre han obert una investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

El cas es troba sota el secret de les actuacions.