La floristeria l’Arrel guanya el Concurs d’aparadors d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja

En segona posició han quedat Cuida’t Santiveri i el Forn de Marià respectivament.

Aguaita.cat
22 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:49h
Aparador guanyador de la floristeria l'Arrel
Aparador guanyador de la floristeria l'Arrel | Ajuntament d'Alcanar
El dia 14 el jurat tècnic, format per professionals del disseny i l’art, tècnics de l’ajuntament i regidors, va visitar tots els aparadors i la decoració exposada dels 24establimentsparticipants al concurs i van puntuar diversos aspectes entre el 0 i el 5, com la creativitat i l’originalitat dels aparadors, els elements nadalencs que inclouen, la il·luminació i la integració dels seus productes a l’aparador. De tot això, el jurat ha decidit que l’establiment amb millordecoraciónadalencadelsaparadorsd’Alcanar, lesCases i Alcanar-Platja és la floristerial’Arrel, amb 115 punts, seguit de Cuida’tSantiveri, amb 109.

Per altra banda, dilluns passat es van tancar les votacions del jurat popular del concurs. Fins a 556 persones han votat online des del dia 3 a l’aparador que més els ha agradat de tots, resultant-ne en primera posició, i amb 108 vots, l’HortdeChoca. Tot seguit, i amb 95 vots, ha quedat el ForndeMarià.

Els dos establiments guanyadors gaudiran d’una experiència cultural i gastronòmica per als treballadors dels comerços. A més, la comissió organitzadora del concurs, veient que les puntuacions i votacions han estat molt ajustades, ha decidit que els establiments que han quedat segons en les dos categories també seran premiats. Però això no és tot, perquè tots els comerços participants rebran un obsequi per la seua implicació i dedicació al concurs. L’acte d’entrega dels premis serà quan la situació de la pandèmia millore i ens puguem reunir amb major seguretat.

D’entre tots els participants a la votaciópopular s’ha sortejat un lot de productes de proximitat i dos llibres de temàtica local, que ha guanyat FlorCalero.

Vos convidem a seguir visitant i comprant als comerços del poble i a fer el Joc del Concurs, uns mots encreuats que podreu omplir tot buscant les paraules als establiments que han participat al concurs d’aparadors. Teniu temps fins el dia 5 de gener per omplir totes les paraules a la fitxa que trobareu als mateixos comerços i portar-les fins a les urnes ubicades a les biblioteques i a l’Ajuntament i entrareu al sorteig d’un lot de productes de proximitat i un parell de llibres de temàtica local.