​La Ràpita pessiga dos dècims del primer premi de la Grossa de Nadal

Els agraciats són dos treballadors d’una nàutica del poble que recentment havien estat a Madrid

Nàutica on treballen els dos premiats
Nàutica on treballen els dos premiats | Google Street View
Aguaita.cat
22 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:17h
Dos treballadors de la Nàutica Evinrude de la Ràpita han estat fortunats amb un dècim, cadascú, del primer premi de la rifa de Nadal.

Fa cosa d’un mes els dos agraciats van anar a Madrid a fer un curs relacionat amb el seu àmbit de treball. Segons han explicat a Ràdio Ràpita, el curs va acabar més aviat del que es pensaven i es van dirigir cap a l’estació d’Atocha amb la intenció d’agafar l’AVE i tornar a casa, però el seu tren no sortia fins una hora i mitja més tard. Van internar canviar els bitllets, però no van poder, així que van decidir fer temps.

Sense saber ben bé què fer, un d’ells va proposar anar a fer cua a l’administració de loteria que es troba a l’estació. Quan van arribar al mostrador, li va proposar al seu company que triés el número. Va escollir el 86148, premiat, avui, amb 400.000 per cada dècim.

Avui mentre es feia el sorteig, un li ha trucat a l’altre per comentar-li que el primer premi acabava en 48. “Home n’hi ha molts que acaben en 48”, li ha respòs el seu company. Fets un sac de nervis, més tard, han pogut comprovar que havien pessigat el primer premi. 400.000 euros cadascú.

Què faran ara? De moment, pensar,... El més immediat segurament serà els estudis de les seues filles. Però, de moment, necessiten pair-ho.