Denuncien una dona per tenir un gos tancat en condicions insalubres en un magatzem d'Amposta

L'animal malvivia entre escombraries i envoltat de les seues pròpies defecacions

 L'animal malvivia entre escombraries i envoltat de les seues pròpies defecacions
L'animal malvivia entre escombraries i envoltat de les seues pròpies defecacions | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
09 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:30h
Els Mossos d'Esquadra han denunciat la propietària d'una finca situada a Amposta on malvivia un gos en condicions totalment deplorables. 

Els fets van ocórrer este dimarts 7 de desembre arran d'unes informacions que apuntaven que en esta finca d'Amposta hi havia un magatzem on malvivia un gos entre escombraries.

Amb estos indicis sobte la taula, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l'Ebre (URMA) van acudir al lloc i van poder comprovar que efectivament a l'interior d'este magatzem hi havia un gos que estava completament envoltat d'una gran quantitat d'escombraries. Segons relaten els Mossos el lloc desprenia una forta olor a orins i defecacions que generava unes condicions higiènic-sanitàries molt deficients per a l'animal.

Per tot plegat, els agents van avisar la propietària de la finca per tal d'accedir a l'interior i poder intervenir preventivament el gos que aparentment no presentava cap lesió.

Finalment, la propietària va ser denunciada administrativament per diverses infraccions en matèria de protecció d'animals i la denúncia va ser tramesa al consistori del municipi.