Multat per saltar-se un semàfor que no existix entre L’Ampolla i El Perelló

Un conductor de Camarles ha presentat tres recursos, sense èxit, per la sanció | Se li atribuix no respectar un semàfor al punt quilomètric 1.103,5 de l’N-340, però al·lega que no n’hi ha cap en 20 kms a la rodona

Redacció
25 de juny del 2014
Sorpresa primer, impotència ara. Són alguns dels sentiments pels que han passat Javier Ramón Tomás i la seua esposa, Lourdes Rodríguez, uns veïns de Camarles als que els van imposar un multa per no respectar un semàfor en roig a la carretera N-340 quan al·lega que en 20 quilòmetres a la rodona des del punt quilomètric 1.103,5, on se situa la infracció, no n’hi ha cap. Després de presentar tres recursos, els va ser embargat el compte. El suposat infractor va acabat pagant 240 euros i ha perdut 4 punts del carnet, segons ha explicat Tomàs en un article a El Periódico de Catalunya.

El punt quilomètric 1.103,5 de la N-340, entre els municipis de L'Ampolla i El Perelló, s'ha convertit en una obsessió per a Tomás, que porta tres anys intentant que almenys li donen la raó, si no li retornen els diners i el punt del carnet. Fa unes setmanes, però, va rebre l'última resposta de Trànsit a un dels seus recursos. “Els documents aportats per l'interessat no constituixen per si mateixos prova suficient», sentencia la resolució de Trànsit, que no ha donat la seua versió sobre el cas al diari. No han servit ni tan sols les fotografies que va presentar. El que prima en les infraccions de trànsit, que no dixen rastre, és la “presumpció de veracitat” en l’actuació de l’agent.

Però Tomás apunta al rotatiu que “ni tan sols hi pot haver l'excusa d'un possible error de l'agent en anotar el punt quilomètric perquè després d'haver rebut tres recursos no costaria gens comprovar que en este lloc no hi ha semàfors». Se sent decebut per la “impunitat de l'autoritat” i la poca credibilitat de l'actuació policial.