Tortosa commemora el 25N amb un acte a l'auditori i tallers contra la violència masclista

Durant tot el dia l'Ajuntament farà onejar la bandera lila a la façana de l'edifici consistorial i il·luminarà amb el color lila el pont de l'Estat i la nova font de la Plaça

per Aguaita.cat, Tortosa | 22 de novembre de 2021 a les 18:31 |
El 25N la il.luminació del Pont de l'Estat serà lila com en els anys anteriors | Ajuntament de Tortosa
Un any més, l'Ajuntament de Tortosa manté els actes institucionals de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, del 25 de novembre.

Com és habitual, l'acte central tindrà lloc al teatre auditori Felip Pedrell, el mateix dijous 25 de novembre a les 10.30 hores, amb la participació de l'alumnat de diferents centres educatius de la ciutat, personal tècnic, entitats i associacions de dones. A més d'encendre una espelma en memòria de totes les dones assassinades a Catalunya al llarg de l'any a causa de la violència masclista, també tindrà lloc la lectura del manifest i la representació del clip teatral 'L'actitud', a càrrec de Marga Julià i de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa.


Durant tot el dia l'Ajuntament farà onejar la bandera lila a la façana de l'edifici consistorial i il·luminarà amb el color lila el pont de l'Estat i la font de la plaça de l'Ajuntament.

El seguit d'actes organitzats per l'Ajuntament de Tortosa amb motiu del 25N també inclouen la realització de tallers d'igualtat i sensibilització envers la violència masclista, que es duran a terme a l'institut de l'Ebre els dies 22 i 24 de novembre a càrrec del Servei d'Atenció i Informació a les Dones (SIAD) de Tortosa.

 

Participació