Tortosa commemora el 25N amb un acte a l'auditori i tallers contra la violència masclista

Durant tot el dia l'Ajuntament farà onejar la bandera lila a la façana de l'edifici consistorial i il·luminarà amb el color lila el pont de l'Estat i la nova font de la Plaça

El 25N la il.luminació del Pont de l'Estat serà lila com en els anys anteriors
El 25N la il.luminació del Pont de l'Estat serà lila com en els anys anteriors | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:02h
Un any més, l'Ajuntament de Tortosa manté els actes institucionals de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, del 25 de novembre.

Com és habitual, l'acte central tindrà lloc al teatre auditori Felip Pedrell, el mateix dijous 25 de novembre a les 10.30 hores, amb la participació de l'alumnat de diferents centres educatius de la ciutat, personal tècnic, entitats i associacions de dones. A més d'encendre una espelma en memòria de totes les dones assassinades a Catalunya al llarg de l'any a causa de la violència masclista, també tindrà lloc la lectura del manifest i la representació del clip teatral 'L'actitud', a càrrec de Marga Julià i de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa.

Durant tot el dia l'Ajuntament farà onejar la bandera lila a la façana de l'edifici consistorial i il·luminarà amb el color lila el pont de l'Estat i la font de la plaça de l'Ajuntament.

El seguit d'actes organitzats per l'Ajuntament de Tortosa amb motiu del 25N també inclouen la realització de tallers d'igualtat i sensibilització envers la violència masclista, que es duran a terme a l'institut de l'Ebre els dies 22 i 24 de novembre a càrrec del Servei d'Atenció i Informació a les Dones (SIAD) de Tortosa.