Ingressen a presó sis homes pel cultiu de marihuana en una casa de la Fatarella

En l'operatiu s'han intervingut 626 plantes de marihuana i 47 kilograms de cabdells

En l'operatiu s'han intervingut 626 plantes de marihuana i 47 kilograms de cabdells
En l'operatiu s'han intervingut 626 plantes de marihuana i 47 kilograms de cabdells | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
22 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:30h
Els Mossos d'Esquadra van desmantellar la setmana passada un cultiu ‘indoor’ de marihuana a La Fatarella (Terra Alta) i van detenir sis homes d’edats compreses entre els 25 i 40 anys, tots de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut a l’Estat espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els Mossos han donat a conèixer els detalls d'esta operació avui dilluns. De fet, els treballs d’investigació es van iniciar el passat mes de setembre quan els policies van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana en un domicili de La Fatarella.  

Els agents van poder comprovar estos fets i també que en l’habitable es produïa un consum elevat d’electricitat

El passat dimarts 16 de novembre es va dur a terme un dispositiu policial que va permetre la detenció de sis homes directament relacionats amb el cultiu de marihuana a l’interior de l’esmentat domicili.

Posteriorment, dimecres al matí es va realitzar una entrada i perquisició a l’interior d'este domicili on es van comissar 47 kilograms de cabdells de marihuana preparats per la seua venda i 626 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement, així com tota mena de material entre focus, transformadors i material elèctric, filtres, aparells de ventilació, elements de jardineria i productes fitosanitaris. 

Una empresa especialitzada va verificar la manipulació de la xarxa de distribució d'esta zona on s’hi havia enllaçat una escomesa per a la defraudació de fluid elèctric des d'esta casa. Així doncs, els operaris van tallar el subministrament elèctric.  

La investigació continua oberta amb l’objectiu de detenir altres persones que també podrien estar relacionades amb aquest cultiu. 

Els sis detinguts van passar  a disposició del jutjat d’instrucció de Gandesa, i es va decretar l’ingrés a presó de tots ells.