S'acosta el concert solidari amb les Cases, Alcanar i Alcanar-Platja organitzat per #MonSortirem

El concert tindrà lloc el pròxim 4 de desembre, al passeig del Marjal i inclou un cartell de diferents artistes com Pepet I Marieta, Suu, Joan Rovira i Buhos

Aguaita.cat
16 de novembre del 2021
Actualitzat el 25 de novembre a les 20:39h
Joan Rovira, en una imatge promocional.
Joan Rovira, en una imatge promocional. | Joan Rovira
La plataforma  #Monsortirem recorda que s'acosta el cartell del gran concertsolidari que ha organitzat per a recaptar fons per a ajudar als veïns i veïnesd’Alcanar, lesCases i AlcanarPlatja a recuperar el municipi després dels aiguats de l'1 de setembre.
El concert tindrà lloc el pròxim 4dedesembre, al passeig delMarjal, a partir de les 17.30 h,i inclou un cartell de diferents artistes, tant del territori com del país.
“Hem treballat intensament per a poder reunir a tots aquests grups i cantants, pensem que cadascun d’ells aporta molta riquesa al cartell, cadascú amb el seu estil, però tots són de renom”, ha explicat RosaRaga, una de les portaveus de #Monsortirem.
"És una oportunitat única per veure tots aquests caps de cartell a les nostres Terres. Esperem una resposta positiva de la població, que vinguin tots al concert i demostren la solidaritat de tots i totes les persones del municipi", recorden. 

Elsartistes

JoanRovira,l'artista ebrenc proposa el concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal. Va ser l'"artista revelació" dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de música de carrer, ha publicat dos discs. El 2020 va col·laborar amb la Marató dedicada al covid-19.

MiqueldeRoig és un altre cantant ebrenc molt estimat al territori, conegut per oferir concerts en solitari amb un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d'èxits contemporanis al català, per la qual cosa és definit com a «cantautot».

Pepeti Marieta no necessita presentació, és un grup format per músics de banda i banda del riu Sénia. Amb cançons com «La via» o «La mani», escrites pel faldut cap del grup, Josep Bordes, el grup va anant agafant cada cop més fama. A l'estiu de 2014, treu  «Corre l'estiu», la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Buhos és un grup català de rock festiu, amb influències del reggae i l'ska i en constant evolució musical, fundat a Calafell al Baix Penedès l'any 2005. És àmpliament conegut a tot el territori gràcies a la cançó Volcans i als èxits posteriors. Enguany Volcans serà una de les cançons que s’inclourà dins del disc de la Marató de Tv3.

PortoBello és  un grup de música català d'estil pop-rock creat a Altafulla l'any 2017.El seu darrer disc, Llei Universal, publicat l'any 2021, està dedicat a tots aquells que estimen sense por i està sonant a totes les emissores del país. 

SusanaVentura, coneguda artísticament amb el monònim de Suu, és una cantautora catalana que es va popularitzar en un primer moment a la xarxa social Instagram. L'any 2018 va llançar l'àlbum Natural, i va rebre el premEnderrock a millor artista revelació.

ZeBRASS és una marchingband de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que s’inspira en les bandes de carrer de New Orleans on les marchingbands i la música acompanyen a la gent en tots els actes festius.

“Com veieu, hem presentat un programa molt ampli i variat. Esperem comptar amb la participació de moltíssima gent en aquest concert. D’una banda, perquè la cartellera ho val i de l’altra banda, perquè comprant l’entrada del concert solidari, que té un cost de 20euros, es dona suport a tota aquesta tasca que està fent la ciutadania amb el suport de l’Ajuntament d’Alcanar per a què el municipi torne a la normalitat al més aviat possible després dels aiguats”, ha afegit Raga.

Així mateix, la plataforma ha fet un especial agraïment a l’Ajuntamentd’Alcanar pel seu “suport incondicional” i a GuillemSolé, cantant de Buhos, per ajudar l’entitat “a l’organització del concert”.
Les entrades es poden continuar adquirint a https://ebreticket.cat/esdeveniments/concert-solidari-monsortirem/
 

Cartell del concert solidari #MonSortirem Foto: Ajuntament d'Alcanar