La Ràpita acull una formació sobre com utilitzar l'aplicació sanitària « La Meva Salut»

El taller formatiu va adreçat a persones amb dificultats en el funcionament de l’aplicació online del Departament de Salut

Aguaita.cat
05 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:01h
Aplicació 'La Meva Salut' l'espai digital per demanar cita mèdica o fer tràmits sanitaris online
Aplicació 'La Meva Salut' l'espai digital per demanar cita mèdica o fer tràmits sanitaris online | Arxiu
LaRàpita acull el 22 de novembre una formació sobre la utilització de LaMevaSalut, adreçada a totes les persones que tinguen dificultat en el funcionament de l’aplicació. A través d’esta jornada, les persones que participen en la sessió aprendran a accedir a La Meva Salut i a descarregar-se l’aplicació. Així com a entendre el seu funcionament, a demanar cita prèvia o s consultar els resultats de les proves, entre altres.

La regidorad’AdministracióDigital, SílviaZaragoza, exposa que “engeguem esta iniciativa amb el DepartamentdeSalut davant la necessitat de donar resposta a tants rapitencs i rapitenques que tenen dificultats a l’hora d’adaptar-se a aquests canvis tecnològics”. Zaragoza destaca que “el nostre principal objectiu és que les persones que necessitin la formació acabin gestionant de manera autònoma l’aplicació”.

El taller s’impartirà el dilluns 22 de novembre a les 10.30 hores a la CasadelmardelaRàpita. Cal que totes les persones interessades a dur a terme la formació disposin d’un dispositiu mòbil i un correu electrònic. Les places són molt limitades i per tant, tothom que vulgui formar-se, s’ha de posar en contacte amb l’Oficina dels ServeisSocials del municipi a través del telèfon 977 05 11 05.