04
de novembre
del
2021
Actualitzat
a les
11:56h
El xef Hèctor Roda i el seu restaurant Rodamar ha estat el gran triomfador del darrer “Joc de Cartes” de TV3 que buscava la millor recepta amb ostró de l'Ampolla. Roda no només es va fer amb la millor puntuació com a restaurant, sinó que, a més, també va ser guardonat amb la millor recepta d’ostró.
El xef aldeà realitza una cuina d’avantguarda amb tocs d’autor i producte del territori. Un toc diferencial per a este restaurant situat al passeig de l’Arenal de l’Ampolla. Tal com es va mostrar al programa, Roda es un cuiner molt exigent amb si mateix i amb el seu equip, tant és així que es va “sí o sí” i ho ha aconseguit.
Al Joc de Cartes d’este divendres no hi van faltar la competitivitat, l’estratègia i, també, l’emotivitat.
A més d’Hèctor Roda i el Rodamar, hi van participar el Can Marqués i la seua propietària, Lorena Barberà; el restaurant Bama Beach Club, amb el seu propietari, Aitor Ema, i el Restaurant del Mar i la seua propietària, Sílvia Márquez.
Podeu recuperar este capítol del Joc de Cartes clicant aquí.
El xef aldeà realitza una cuina d’avantguarda amb tocs d’autor i producte del territori. Un toc diferencial per a este restaurant situat al passeig de l’Arenal de l’Ampolla. Tal com es va mostrar al programa, Roda es un cuiner molt exigent amb si mateix i amb el seu equip, tant és així que es va “sí o sí” i ho ha aconseguit.
Al Joc de Cartes d’este divendres no hi van faltar la competitivitat, l’estratègia i, també, l’emotivitat.
A més d’Hèctor Roda i el Rodamar, hi van participar el Can Marqués i la seua propietària, Lorena Barberà; el restaurant Bama Beach Club, amb el seu propietari, Aitor Ema, i el Restaurant del Mar i la seua propietària, Sílvia Márquez.
Podeu recuperar este capítol del Joc de Cartes clicant aquí.