Inaugurat el nou Consultori Local de Benifallet

La directora del Servei Català de Salut, Gemma Craywinckel, ha aprofitat la visita a les Terres de l’Ebre per a inaugurar el nou Consultori Local de la localitat de Benifallet

Inauguració del nou Consultori Local de Benifallet
Inauguració del nou Consultori Local de Benifallet | ICS Ebre
Aguaita.cat
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:06h
GemmaCraywinckel, directora del ServeiCatalàdelaSalut, ha inaugurat el nou ConsultoriLocaldeBenifallet, que va entrar en funcionament el passat dilluns 18 d’octubre, acompanyada del DelegatTerritorialalesTerresdel’Ebre, AlbertSalvadó, el directorterritorialdeSalut, JoanNin, i l’alcaldessadeBenifallet, MercèPedret.

El nou Consultori Local de Benifallet té una superfície de més de 160 metres quadrats, i ha suposat una inversió per part del ServeiCatalàde laSalut de 431.710,62€, dels quals 60.000€ s’han destinat a equipament. El centre disposa d’una sala de consulta de medicina general, una sala de consulta d’infermeria, una sala d’exploracions i una sala d’espera, alhora que s’ha facilitat l’accés a l’edifici eliminant les barreres arquitectòniques.

“Aquest és un exemple que la salut arriba allà on és necessari i amb les millors condicions. Garantim que l’usuari pugui accedir a aquests serveis i que els professionals poden exercir en un entorn que els hi és còmode, amigable i saludable”, ha remarcat Craywinckel.

Una vegada finalitzat l’acte d’inauguració, Craywinckel s’ha desplaçat cap a l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta, on ha realitzat una visita al centre i s’ha reunit amb l’equip directiu de l’ICSTerresdel’Ebre. Posteriorment Craywinckel s’ha reunit amb els proveïdors de Salut de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al mateix edifici de la Regió.