1 de 10

Inaugurat el nou Consultori Local de Benifallet

La directora del Servei Català de Salut, Gemma Craywinckel, ha aprofitat la visita a les Terres de l’Ebre per a inaugurar el nou Consultori Local de la localitat de Benifallet

Inauguració del nou Consultori Local de Benifallet | ICS Ebre
per Aguaita.cat, Benifallet | 2 de novembre de 2021 a les 19:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut, ha inaugurat el nou Consultori Local de Benifallet, que va entrar en funcionament el passat dilluns 18 d’octubre, acompanyada del Delegat Territorial a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el director territorial de Salut, Joan Nin, i l’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret.

El nou Consultori Local de Benifallet té una superfície de més de 160 metres quadrats, i ha suposat una inversió per part del Servei Català de la Salut de 431.710,62€, dels quals 60.000€ s’han destinat a equipament. El centre disposa d’una sala de consulta de medicina general, una sala de consulta d’infermeria, una sala d’exploracions i una sala d’espera, alhora que s’ha facilitat l’accés a l’edifici eliminant les barreres arquitectòniques.


“Aquest és un exemple que la salut arriba allà on és necessari i amb les millors condicions. Garantim que l’usuari pugui accedir a aquests serveis i que els professionals poden exercir en un entorn que els hi és còmode, amigable i saludable”, ha remarcat Craywinckel.

Una vegada finalitzat l’acte d’inauguració, Craywinckel s’ha desplaçat cap a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on ha realitzat una visita al centre i s’ha reunit amb l’equip directiu de l’ICS Terres de l’Ebre. Posteriorment Craywinckel s’ha reunit amb els proveïdors de Salut de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al mateix edifici de la Regió.

 

Participació